Zbrala sem pogum in dovolila objavo svojih fotografij z upanjem, da se tudi ve odločite in se imate rade vsak trenutek, brezpogojno in ne glede na vse. Najpomembneje je, da enkrat za spremembo na prvo mesto postavite sebe in to storite brez slabe vesti. Vsaka od nas je enkratna in neponovljiva.
JanaObjavo svojih fotografij sem dovolila, da bi ženskam pokazala, da smo same kreatorke svojega življenja in si je potrebno samo upati, dovoliti, da se zgodi sprememba, in da je vredno.
Dragica

ZAŽARITE V SVOJI EDINSTVENI LEPOTI Z BARVAMI, KROJI IN MATERIALI, KI SE PRILEGAJO VAM.

Naj doživljanje Ksenije, Jane, Dragice in Bojane, mojih pogumnih dam, govori samo. Vsaka posebej me navdihujete s svojim pogumom, ljubeznijo, polnostjo Življenja in svojo Veličino. Neizmerno sem Hvaležna vsaki posebej, da skupaj potujemo.

Ksenija - Trajajoča čarobnost ...

Vsake toliko je v mojem življenju prišlo obdobje, ko sem se ustavila in si začela postavljati vprašanja. Eno takih obdobij je prišlo z zadnjo zimo, ko sem ponovno prišla do spoznanja, kaj dajem ljudem okoli sebe, kaj jim pomenim in kakšna praznina bi nastala, če me kar naenkrat ne bi bilo. Pogosto so se tudi izrazili, kako sem topla, da jim prinašam optimizem, sonce, jim stojim ob strani in ostajam zvesta poslušalka njihovih življenj. Odpiralo se je vprašanje, ali res vidijo vse, kar jim želim pokazati, dati. In ker sem predana dejstvu, da začnem pri sebi, sem se vprašala, kaj lahko naredim zase, da se res razcvetim v vsej svoji mehki, a odločni ženski energiji.

Odgovor je prišel nepričakovano, se zdi, da kot v trenutku, a bil je rezultat mojega notranjega procesa. Naredila bom zunanjo preobrazbo in zasijala v vsej svoji lepoti.

Na takšno pot se je potrebno podati z najboljšim vodnikom, saj sproži kar nekaj novih vprašanj, dilem in lažje je najti odgovore, ko imaš nekoga, kot je Vesna. Gre za intimen dogodek, poln radosti, navdušenja, čarobnosti, sreče in iskrene ljubezni do sebe. Seveda sem se spraševala, kako dolgo bo trajala ta čarobnost, in če se bo po tistem dnevu D počasi razblinila.

Danes, po treh mesecih, je najlepše to, da se nadaljuje, da se vsako jutro skupaj z mano prebudi in podoživi, ko se odenem v z ljubeznijo izbrano oblačilo, ko stopim pred ogledalo in poudarim iskrenje moje duše, saj so oči njeno ogledalo. Tako oblečena pogumno in samozavestno stopim v vsak nov dan, nov izziv. Vsak dan znova ozaveščam, da so ljudje navdušeni nad tem, ko so končno uzrli, kar so morda prej le slutili, to mojo notranjo lepoto, ki je zažarela navzven skozi barve življenja. In kar je najpomembnejše, s svojo iskreno ljubeznijo do sebe, ki sem jo pogumno pokazala skozi preobrazbo, jih opogumljam k iskrenemu izražanju njih samih.

Hvala Univerzumu, ki je poskrbel, da sta se Vesnina in moja pot združili.

Ksenija Špiler Božič

[ CELOSTNA PREOBRAZBA ... ]

Jana - Vsaka od nas je enkratna in neponovljiva ...

Kakšna je podoba uspešne, sodobne ženske, ki ima vse niti v svojih rokah? Izobražena in na visokem položaju, urejena, z družino, dvema otrokoma, hišo, avtom, vikendom na morju, številnimi potovanji, vedno zdrava. Gledano od zunaj sem kot nalašč ustrezala takšni podobi tudi sama. Težko bi si predstavljala popolnejšo sliko sijajnega življenja.

Kot komet je v moje življenje priletela diagnoza rak na dojki in v trenutku porušila to iluzijo. Soočena z resno boleznijo, sem se prvič v življenju zares ustavila od nenehnega hitenja. »KAJ MI MOJE TELO GOVORI?« sem si intuitivno zastavila prava vprašanja: »KAJ ME ŽIVLJENJE UČI?«

Zelo hitro je prišel odgovor v knjigi, ki sem jo dobila v dar; ŽIVLJENJE JE TVOJE. »Ljubezen do sebe je čudežno zdravilo,« pravi Louise Hay in nadaljuje: »Ne govorim o samovšečnosti, ošabnosti ali domišljavosti, kajti to ni ljubezen. To je strah. Govorim o velikem samo-spoštovanju in o hvaležnosti za čudež našega telesa in našega uma.«

Tako sem se začela poglabljati vase in spoznavati, da sem bila navajena ugajati in ustrezati drugim ter se nenehno prilagajati ljudem okoli sebe. Globoko v meni je bil zasajen vzorec strahu in občutek, da nekako nisem dovolj dobra. Posvetilo se mi je, da se lahko pretrgam, ampak če ne spremenim pogleda nase, ne bo nobene razlike.

Pravijo, da učitelj pride, ko je učenec pripravljen in tako je v pravem trenutku v moje življenje vstopila Vesna s svojo čudovito ekipo. In četudi na prvi pogled izgleda kot nekakšna lepotna preobrazba, do katerih imam sama pomisleke o njihovi dolgoročni učinkovitosti, sem se zavedala, da gre pri programu POLET V GLOBINO LEPOTE za nekaj povsem drugega.

Včasih sem obsojala ženske, ki so vse svoje napore vlagale v lepo zunanjost. Zdaj pa sem dojela, da ni slabo, če se odločiš za lepo površino, pomembno je le, kakšni motivi te pri tem ženejo, notranji ali zunanji. In sama sem tokrat občutila, da se v vse skupaj podajam izključno zase. Vesna je vizionarka, inspiratorka in sploh ženska z veliko začetnico. Podprla me je s svojo pozitivno energijo, da sem se lažje soočila s svojimi negativnimi prepričanji o svoji zunanji podobi. »Sprejemanje« je bila beseda, ki jo je ničkolikokrat ponovila. V nekem trenutku sem začutila, kako žarim od znotraj navzven.

Odločitev za udeležbo v njenem programu je bil eden izmed ključnih korakov na poti, da brezpogojno vzljubim in sprejmem samo sebe. Devet mesecev po programu se počutim srečno in svobodno kot še nikoli doslej. Uživam tukaj in zdaj ter uresničujem svoje poslanstvo spreminjati naša življenja na bolje.

Zbrala sem pogum in dovolila objavo svojih fotografij z upanjem, da se tudi ve odločite in se imate rade vsak trenutek, brezpogojno in ne glede na vse. Najpomembneje je, da enkrat za spremembo na prvo mesto postavite sebe in to storite brez slabe vesti. Vsaka od nas je enkratna in neponovljiva.

S hvaležnostjo,

Jana Škrinjar

[ CELOSTNA PREOBRAZBA ... ]

Dragica - Kako čas beži ...

Kako čas beži, minilo je že sedem mesecev, odkar sva skupaj aktivirali mojo žensko esenco.

Ko gledam slike in podoživljam takratno čudenje porajanja novo mene. Ja, čudenje je tista prava beseda: kot otrok, ki se čudi vsemu novemu. Veselje, smeh, radost - vse to se je zgodilo tisti dan; neprecenljiva vrednost pa je v druženju s teboj, draga Vesna, in tvojo predano ekipo. Vse, ki ste sodelovale v tem dogodku, ste bile podpornice pri ustvarjanju moje nove podobe in neizmerno sem uživala v vaši družbi. S teboj je vse lahkotno in človek se naleze tvoje energije, predanosti svojemu delu. HVALA.

Ta dan je bil res MOJ DAN, počutila sem se kot prava ženska z velikim Ž. Besede ne znajo opisati občutkov, ki so iz trenutka v trenutek naraščali in v meni krepili novo samozavest, zavedanje, da sem lepa. Ti občutki so prodrli globoko v notranjost in kot vulkan v meni naredili prostor za novo sprejemanje, drugačen pogled na dogodke v mojem življenju, prostor za življenje tukaj in sedaj.

Izkušnja tega občutka ostaja, vedno znova širim prostor. Na zunaj z odstranjevanjem stvari, ki niso v skladu z mojo novo podobo, navznoter z opuščanjem bremenečih čustev iz otroštva in zgodb iz preteklosti.

Vesna hvaležna sem ti, da si prišla v moje življenje, da si mi pokazala lepoto, ki je v meni, da si ena od žensk, ki mi je pomagala sestaviti mozaik mojega življenja.

Ženske smo rade lepe, a dokler sem iskala pohvale zunaj, ki sem jih tudi dobivala, sama temu nisem verjela, saj lepote, ki sem jo nosila v sebi, nisem mogla videti. S preobrazbo pa se je zgodil premik od znotraj, zato s ponosom rečem, da sem lepa, ker to občutim.

Objavo mojih fotografij sem dovolila, da ženskam pokažem, da smo same kreatorke svojega življenja. Da si moramo le drzniti, dovoliti, da se zgodi sprememba, in da je vredno.

Dragica Rozman

[ CELOSTNA PREOBRAZBA ...]

Bojana - Ko se sprožijo notranji procesi ...

Ljuba Vesna,

težko najdem besede, ki bi opisale, kaj vse si mi dala na dan prebujenja in kaj vse se je sprožilo v meni. Tvoja bližina vedno blagodejna vpliva name. Vsakič, ko sva v stiku, se v meni zgodi premik.

Velikokrat se znajdem v določeni situaciji in prepoznavam, kako sem jih včasih dojemala in kako zdaj povsem drugače vidim iste stvari. Odprla si mi širši pogled.

Občutek znotraj mene je drugačen, v meni si prebudila občutek lastne vrednosti. Kar naenkrat ni več vse dobro zame, ampak je le najboljše dovolj dobro zame, kar je neprecenljivo. Hvala ti za ta preobrat. In kadarkoli me ujame tisti stari val manjvrednosti, me vedno dvignejo tvoje besede, da sem pomemben delček v mozaiku tega sveta.

Sprememba je očitna, tako navznoter kot navzven, saj dobivam res pozitivne odzive. Pogosto me sprašujejo kaj sem naredila s seboj, da tako sijem.

Hvala ti za vse!

Aja, pa pozabila sem ti povedati, da me s svojo milino in toplino zdraviš, ker me sprejemaš takšno, kot sem, in nikoli ne obsojaš.

Hvala ti!

Bojana Rozman

[ CELOSTNA PREOBRAZBA ... ]